Балканском улицом: Слобода Мићаловић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 5 Пошаљи коментар
(среда, 18. феб 2015, 23:17) - Michelle [нерегистровани]

Ocaravajuca

Prelepa mlada zena,prirodna,sarmantna,talentovana.Bilo je uzivanje gledati je i slusati,kao uostalom i svaku emisiju Balkanskom ulicom koju ne propustam.Bilo bi lepo videti Dubravku Mijatovic u nekoj od emisija.Mislim da bi intervju sa njom bio jako zanimljiv.

(уторак, 20. јан 2015, 00:25) - Branko [нерегистровани]

Najlepsa

Ma koja Monika, Sloboda je suvo zlato, nego mi uvek vise cenimo tudje. Najubava je :)

(понедељак, 19. јан 2015, 19:10) - Hope [нерегистровани]

Krasotica

Kakva carobna mlada zena! Kakva lepota, sarm, darovitost, a pri tom skromna, razumna, normalna, emotivna,,, Bog joj dade sve!
U ovoj agresivnoj poplavi svakojakog neukusa i nazovi umetnika bio je praznik slusati, a bogami i gledati,ovu predivnu mladu zenu koja moze biti samo uzor ! E pa sta pozeleti sem srecu i ostvarenje svih njenih snova!

(понедељак, 19. јан 2015, 13:21) - Komšija iz NS [нерегистровани]

Sloboda

Odakle ti Bože ovi drumovi... Sloba je otpevala, pa malo je reći fantastično. Gde bi nam bio kraj da je više žena sa Slobodinim kvalitetima... Svaka čast!

(недеља, 18. јан 2015, 16:49) - Alex [нерегистровани]

Bravo

Sloboda je preljepa!!! Uzivala sam u vasoj emisija.Hvala za divno popodne.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]