Балканском улицом

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 5 пошаљи коментар
(уторак, 13. јан 2015, 12:58)
anonymous [нерегистровани]

Sujeta

Svaka cast na gostima. Vidi se da nema sujete i da jedan dobar, iskusan voditelj i urednik moze da pozove nove nade nase scene i iz njih izvuce najlepse. Nadam se da ce i svi oni biti uspesni kao i Vesna i da ce nam ulepsavati trenutke pored ekrana. Bravo za Balkansku, bravo za RTS

(недеља, 11. јан 2015, 14:06)
:)) [нерегистровани]

Dovedite VOGIjevke

Ako je moguće,dovedite devojke iz Vojne gimnazije.Bila bi to divna emisija. :)

(среда, 07. јан 2015, 19:00)
cvi raam-vajs ljubica [нерегистровани]

rts preko interneta

nazalost ta mogucnost nam je prekinuta
kako i zasto neznam ali to nam je bio jedini
nacin da dnevno pratimo programe rts-a

(среда, 07. јан 2015, 17:52)
aleksandar [нерегистровани]

Gosti

Jel može neko da napiše imena gostiju? Hvala:-)

(понедељак, 05. јан 2015, 22:21)
anonymous [нерегистровани]

mali i veliki na RTS-u

Srecna vam nova godina,i ziveli nam buduci direktori RTS-a ;)

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]