Ви и Мира Адања Полак

Где сместити тешко оболелог пацијента коме је потребна комплетна даноноћна медицинска нега и који због тежине болести не може боравитиу кућним условима. Такве болнице постоје у свету и зову се хосписи.

Када ћемо ми решити тај велики проблем кога често нико није свестан док га не задеси таква мука. Гост у студију је Златибор Лончар, министар здравља Србије.

Гост у студију је Предраг Васић, судија Вишег суда у Београду који је до сада извео преко 150 рехабилитација. Овим  питањем бави се више од 20 година, учествовао је у прављењу закона о рехабилитацији свих оних о које се држава у постојећим тадашњим условима огрешила.

Са професором Драганом Симеуновићем директором Академије за националну безбедност разговарамо о односима снага у свету. Да ли су оне измењене, да ли тензије могу бити смирене, колико је на видику нова прерасподела моћи међу великим силама.

Директор Високе београдске пословне школе у Београду Ђуро Ђуровић је у Лас Вегасу добио високу награду за квалитет у руковођењу за предузете реформе у својој установи која има преко 30.000 активних студената.

Петар Омчикус познати сликар и академик одликован је Сретењским орденом за животно дело у Паризу где живи и ради.

У госте долази Стеван Пиале млади глумац са својим жељама у каријери и већ  десетак запажених улога.

У студију су младе челисткиње "Мистик квартета" Јасмина Мина Врбанић, Ана Ристић, Милица Грујић и Сандра Грујић које наступају у свету и код нас у многим свечаним приликама.

У студију су слике и предмети из антикварнице "Амбијента "у којој разговарамо са Драганом Спасојевићем о оргиналима и фалсификатима.

број коментара 0 Пошаљи коментар