Ексклузивно: Идућа година биће боља

Када су се срели Сека Николић и Дон Мекалок нису веровали да ће им се догодити љубав на први поглед и да ће ту своју љубав потврдити куцањем чаша у Иригу.

Сека Николић је дуго радила као биоенергетичар у Лондону, а Дон у Британским јединицама за антитероризам  и у обезбеђењу краљевске породице.

Сека Николић која има своју клинику у Лондону где су јој пацијенти многе познате личности из света политике, бизниса и уметности подржала је идеју свог супруга да оствари своју вечиту жељу да се бави винима.

Сека Николић која је остала везана за Србију са Дон Мекалоком одлучују да купе винограде у Иригу и започну производњу вина без икаквих вештачких додатака. Одувек је Дон Мекалок веровао да може да произведе право природно вино и да контролише његову производњу. Пре своје одлуке да купи виноград у Србији учио је две године о природним винима на Новом Зеланду.

Многи су сматрали скоро немогућим његову мисију да би недавно добио највиша међународна признања у свету, а ових дана и у Београду. Стручњаци судије из иностранства доделили су му признање за најбоље вино у овој години. Вина Дон Меколока се већ увелико продају у свету. Доказао је својом упороношћу и визијом да само треба истрајати и не одустајати.

Животни пут овог брачног пара који живи у Лондону, Новом Саду, Иригу и Шпанији је и разлог документарног записа.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]