Ви и Мира Адања Полак

Боравећи у Лондону Мира Адања Полак срела је неколико пословних људи који желе да инвестирају у Србију. Било је занимљиво чути њихова мишљења и захтеве код таквог пословног подухвата.

Породица Петровић већ девети пут у оквиру своје породичне компаније награћује најуспешније дипломце најпрестижнијим швајцарским часовником. Свој породични подухват назвали су "Круна успеха ". Овај догађај увек окупи оне који верују у знање и подршку младих. У Ректорату Београдског универзитета упознали смо добитнике и младе људе који редовно уче и имају визије.

Упознаћете Зорицу Радовановић, којој је пресађена рожњача. Њена прича је важна јер даје наду.

Гост у студију је проф др Зоран Кривокапић, колоректални хирург, академик, члан великог броја међународних стручних асоцијација који ће гледаоцима након повратка са европксог конгреса  говорити о новинама у лечењу карцинома дебелог црева и дати савете како живети и како се контролисати да до тога и не дође.

Млада авангардна челисткиња афирмисана у свету у специфичном извођењу Јелена Михајловић,  уметничко име Јела Чело је гост у студију. Свираће оно по чему је препознатљива у свету музике.

Катарина Костић се у Лондону школовала како да направи најлепши букет цвећа, како да аранжира цвеће у посебним приликама.

Позориште Бошко Буха спрема већ трећу премијеру ове године ван свог простора гостујући у УК Вук Караџић 39 степеника према филму Алфреда Хичкока у режији Владимира Алексића. Премијера је 11. и 12. децембра.

У студију су слике наших познатих сликара Петра Омчикуса, Пеђе Милосављевића, Зоре Петровић, Бранка Миљуша, Ђорђа Ивачковића из поставке Арте Галерије у Београду.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]