Ви и Мира Адања Полак

Гост емисије је министар здравља др Златибор Лончар, говори о могућности повезивања приватне лекарске праксе са социјалним осигурањем.

Како он види ту могућност и на кога ћемо се угледати. Колико је таква могућност близу, а колико далеко. Приказујемо и два примера из Словеније.

Доктор политичких наука Марија Ђорић део свог доктората посветила је екстремној десници, како се и зове њена друга књига. У првој се бавила насиљем и хулиганима, а у другој говори о опасностима екстремизма.

Када је оскаровац Бранко Лустиг био у Београду, подсетио ме је на своја страдања у концентрационом логору Аушвиц. Познат као продуцент филмова Шиндлерова листа и Гладијатор, често борави на нашим просторима говорећи о толеранцији.

Била сам у посети код оперске певачице Бисерке Цвејић, која је овог месеца напунила 91. годину. Са њом сам разговарала о талентима, како их открити, како их подржати и које су опасности.

Видећете колико је све већи интерес за прави одмор у црногорским селима. Градоначелник Будве Лазар Рађеновић и сам често одлази у села изнад Будве.

Велики број људи мислећи да поседују у својој колекцији предмете велике вредности дозиве разочарење када струцњак познавалац утврди да предмет нема очекивану вредност. Упознаћете колекционара из Сенте, који нам је писао писмо и позвао нас је да га посетимо.

Ивана Пиља, модни креатор, имала је недавно ревију у Дубаију.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 25. нов 2014, 10:49) - Ljiljana [нерегистровани]

Pitanje

U zadnjoj emisiji ste napomenuli slikara, ja nisam ime dobro cula,
pa Vas zato molim da ga napisete. Slike su me odusevile, pa bi rado u sledecoj poseti Beograda posetila atelje
Hvala Ljiljana

(субота, 22. нов 2014, 15:56) - svedska [нерегистровани]

Vi i Mira Adanja-Polak

Fantasticna emisija :)

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]