Ви и Мира Адања Полак

Гост емисије је Зорана Михајловић министар грађевине, саобраћаја и инфраструктуре уочи међународног дана сећања на жртве у саобраћајним несрећама указаће на значај примене постојећих прописа у саобраћају како би се умањила страдања на нашим путевима.

У Београд долази Пол Џаџ председник Британско српске привредне коморе из Лондона дипломац Тринити колеџа у Кембриџу - заштитник и донатор Бизнис школе овог универзитета који носи његово име. Он својим контактима повезује инвеститоре из света и мотивише улагања у Србију.

Пол Џаџ је до пре пар недеља био  шериф Лондонског Ситија и том  приликом сам имала могућност да са камером уђем у Олд Бејли врховни суд Велике Британије.

У студију је Проф. Др Мила Стајевић дечији кардио хирург из Института за мајку и дете у Београду говори о замкама на које наилази родитељ код првог прегледа бебе након рођења . Многе срчане мане се не откривају на време

У позоришту на Теразијама одржавају се пробе за будуће мјузикле под уметничким надзором чувеног кореографа Била Хејстингса са Бродвеја.

Директор позоришта на Теразијама Александар Џаја говори о плановима позоришта и мјузиклу за који финализира договоре.

Београд је добио споменик Руског Цара Николаја  Романова.Руског Цара у Србији памте сви потомци оних Руса који су после Октобарске револиуције дошли у Србију и ту остали.
Где су сада потомци Романова Руског Цара? У паризу сам једном срела Мајкла Романова који говори о Романовима.

У Студију је Душица Милановић уредник Фељтона у Политици до сада објавила 5 књига и 3 монографије. У припреми је монографија посвећена Живану Сарамандићу.

Често људи верују да поседују неку драгоценост коју чувају мислећи да је то велика вредност
Трагом једног позива отишли смо у Сенту и посетили колекционара.

У студију су слике Милоша Шобајића које је излагао у најпознатијим галеријама у свету.


 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]