Балканском улицом: Др Небојша Ивановић

Настављајући тренд да гости не морају бити само личности које су познате најширој категорији гледалаца, гост Весне Дедић је др Небојша Ивановић, хирург онколог, који је познат по својој интраоперативној методи уклањања ткива канцера из дојке.

Пореклом из Власотинца, отац троје деце, успешан у свом послу, за карираним столњаком, у импровизованој кафани, говорио је о свим оним тренуцима кроз које је прошао, да би данас био то што јесте - један од најбољих у својој струци.

Шта је императив у тренутку када се дијагноза саопстава, како жене реагују, и колико је времена потребно да се пацијенткиња врати нормалном животу, говорио је и доктор, а гледаоци ће имати прилику да то чују из "прве руке", од госпође Тање Радоја, која је имала
прилику да њен живот буде у рукама доктора Ивановића.

Да би неко био добар лекар, неопходно је да буде, пре свега, добар човек, а самим тим да воли музику и све ствари које чине живот лепшим. Доктор Небојша је уз пратњу тамбурашког оркестра Лабанда, певао песме из свог завичаја и доказао да се иза белог мантила, крије једна топла душа.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 16. јан 2015, 13:30) - jedan placljivi mladi stomatolog [нерегистровани]

Divan lekar

Dva dana nakon sto je mojoj mami otkriven karcinom dojke, ja sam potpuno srusena i u soku,( a znam da moram biti jaka i njena najveca podrska, ali uzasan je stres koji se mora prevazici) reci ovog divnog doktora su mi vratile nadu i veru da ce sve biti u redu i da cemo se izboriti! Naravno i gospodja koja je dala intervju puno znaci kao podrska! Svako dobro Vam zelim!

(уторак, 25. нов 2014, 00:34) - ana [нерегистровани]

1

Uf kakav covek,ljudina!

(субота, 22. нов 2014, 21:45) - Vesna Indjic [нерегистровани]

Samo reci hvale

Moj dobri doktor!Veliki stručnjak i dobar covek,koji uliva poverenje.Za njega samo reci hvale!

(недеља, 16. нов 2014, 10:04) - anonymous [нерегистровани]

gost emisije Dr nebojša Ivanović

oduševljena sam, izuzetan lekar i čovek

(уторак, 11. нов 2014, 10:18) - Snežana [нерегистровани]

Dr Ivanović

Veliki čovek, stručnjak tople duše.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]