Балканском улицом: Данило Лазовић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 5 Пошаљи коментар
(четвртак, 08. јан 2015, 19:06) - anonymous [нерегистровани]

Veliko hvala

Postovana Vesna, secam se da sam citala jedan Vas intervju u kome ste odgovorili na pitanje po cemu pamtite upravo ovaj intervju. "Kako bi ga bilo divno pogledati", pomislila sam tada i evo ga!! Divan glumac, koji nikad nece biti zaboravljen, divan intervju. Sa velikim nestrpljenjem iscekujem nedelju, svaki Vas gost me je necemu naucio i definitivno ucvrstio osecaj da se itekako isplati postenje, predanost, posvecenost, skromnost...Draga Vesna, bila je privilegija odrastati uz Vasu emisliju!

(четвртак, 04. дец 2014, 05:08) - Mirjana Karadzic Kostic [нерегистровани]

Potresno

Imala sam cast da sam jednom prilikom bila u drustvu sa pok.g-dinom Danilom Lazovicem.To je bilo u Torontu,koliko se sjecam, 1996. Moj suprug i ja smo proveli dvije nezaboravne veceri sa njim.Bio je predivan covjek, odlican glumac i veliki patriota. Duboko nas je bila potresla vijest o njegovoj iznenadnoj smrti. Neponovljiv lik!Ostaje vjecno u nasim srcima i mislima.

(понедељак, 20. окт 2014, 20:36) - sara [нерегистровани]

dirljivo

Fenomenalan covjek,originalan, ovakvih glumaca vise nema.

(понедељак, 20. окт 2014, 03:58) - kosmajac [нерегистровани]

steta sto je rano otisao

odlican glumac , ali veliki nacionalista

(понедељак, 20. окт 2014, 02:11) - mp [нерегистровани]

Secanje

Dirljivo secanje na talentovanog glumca.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]