Балканском улицом: Снежана Савић

Овонедељни гост емисије Балканском улицом је Снежана Савић.

Емисију је почела стиховима, своју животну исповест је прекидала певајући, уз пратњу хармонике, најлепше песме, које се и даље певају са истим жаром и наручују у кафанама.

Каква је сећања вежу за родну Велику Плану, зашто је Бата Стојковић својевремено изјавио да је она "најбоља Коштана" и како се осећала када је играла у серијама Синише Павића, које су се у свим домовима широм Југославије редовно гледале.

Присећала се дана са Академије, пребирања динарчића да би се отишло на киоск, купила виршла. Говорећи о тим данима, споменула је многе људе са којима је била на класи, а којих више нема.

Говорила је о томе како се сналази као бака, зашто се не стиди да опсује и како не воли да неко лаже. Песму "Три пољупца хоћу ја", која је и дан данас једна од популарнијих, није хтела да отпева у емисији, а објаснила је и зашто. Гледаоци ће зато видети инсерт из Архиве Телевизије Београд, где Снежана у једном шоу програму пева ту песму, као и многе друге инсерте из серија и филмова.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 14. окт 2014, 14:05) - aleksandra [нерегистровани]

diva

Predivna zena,dobra glumica i osoba koja zraci svojom lepotom i sarmom

(понедељак, 13. окт 2014, 21:06) - anonymous [нерегистровани]

Gospodja

Velicjna od zene,umetnice i coveka.Potvrdjuje to iskrenim odgovorima, da nije samo sjajna i lepa, nego i obicna zana. Aristokratska lepota. Sve najbolje joj zelim! :)

(недеља, 12. окт 2014, 22:36) - anonymous [нерегистровани]

Dama

Velicina, dama, lepota, glumica, zena, baka..

(субота, 11. окт 2014, 20:28) - anonymous [нерегистровани]

Dama

Dama bila i ostala. Velika glumica a takoze estradna umetnica.Nanasem kulturnom prostoru mali broj je takvih.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]