Балканском улицом: Светлана Бојковић

Након девет година, гост емисије Балканском улицом је Светлана Цеца Бојковић, која је непосредно пред снимање емисије долетела из Хелсинкија.

Гледајући старе фотографије, присећала се прошлих времена и испричала зашто јој је период који тренутно живи најлепши.

Зашто је увек ведра и насмејана, како проводи дане у Хелсинкију, возећи се градским превозом, како у томе ужива и шта је то што јој недостаје у Београду, испричала је Весни Дедић.

Зашто је одлучила да буде срећна, зашто када су године у питању, говори да је три године старија, уз искрен осмех, поделила је несебично са гледаоцима.

Музичарима је наручивала омиљене кафанске песме, певушећи и присећајући се лепих успомена, међу којима је, свакако и сећање на дугогодишњег пријатеља и кума, Петра Краља, који јој је до последњег дана живота, био и највернији критичар.

Аутор: Весна Дедић

 

број коментара 5 Пошаљи коментар
(среда, 24. сеп 2014, 16:21) - Dragica [нерегистровани]

Puna zivota

Odlicna emisija sjajna Svetlana Bojkovic,puna zivota,kulturna,odmerena,pametna i prelepa .Vesna zelim vam uspesnu sezonu,i ako biste mogli da pozovete sjajnu Milenu Dravic,mislim da bi ogroman deo publike bio presrecan,jos jednom sve najbilje.

(понедељак, 22. сеп 2014, 21:45) - anonymous [нерегистровани]

sjajno

Zelim vam puno uspeha u novoj sezoni!Hvala vam za divnu emisiju i jos divniju goscu!Jedna je
Svetlana Bojkovic!

(понедељак, 22. сеп 2014, 20:16) - Miodrag [нерегистровани]

divna emisija

Divan pocetak nove sezone, Svetlana je primer svojim kolegama kako se treba ponasati. Vesni zelim jos mnogo ovakvih emisija i nadam se skorom gostovanju Milene Dravic.

(понедељак, 22. сеп 2014, 18:59) - anonymous [нерегистровани]

sjajna glumica

Sjajna sagovornica.Hvala vam Vesna.

(недеља, 21. сеп 2014, 15:55) - makedonka [нерегистровани]

obozavam

Tako sam uzivala u mojoj omiljenoj glumici, jedna i jedina Svetlana Bojković.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]