Жикина шареница

Последњу емисију из овогодишњег летњег серијала екипа "Жикине шаренице" реализује из још једног римског главног града на територији Србије - из Сирмијума, данашње Сремске Митровице. Биће речи о налазиштима у овом граду и о царској палати.

Бројне су културне манифестације у овом граду поготову током лета. О томе у овој емисији као и о бројним туристичким атракцијама овог сремског краја.

У Сремској Митровици се веома успешно игра амерички и женски фудбал. Одавде су и успешни атлетичари, а од ове јесени и кошаркашке првенствене утакмице биће садржај спортских забава.

Аутор и водитељ: Жика Николић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 10. сеп 2014, 00:55) - Slobodan Miljenovic(Australia) [нерегистровани]

emisija u Sremskoj Mitrovici

Postovani Gospodine Ziko,
Kao gost u gradu imao sam srecu da delimicno pogledam vasu emisiju uzivo,ali imao sam i drugih obaveza u taj dan pa sam podelio vreme.
Za sarenicu sam saznao u 8 ujutro(31.Avgusta) a obecao sam suprugi da cu je voditi u Ukrainsku crkvu,obadva posla sam obavio, jer vec 06 Septembra smo isli nazad za suncani Brisbane u Australiji.Nastavite sa dobrim radom i puno uspeha u daljim Sarenicama ,a nadam se da vam je clan ekipe preneo moje tople pozdrave i zelje.
Vas Slobodan

(среда, 03. сеп 2014, 23:14) - anonymous [нерегистровани]

Шесто чуло

"Тодора Стојиновић и Шесто чуло" је нешто нојоригиналније што смо чули у задњих десетак година. Фантастичан текст, фантастично усклађена музика. Било би предивно кад би сте овим младим талентованим музичарима дали мало више простора у вашим будућим емисијама...Хвала што сте нам их представили..