Балканском улицом

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 24. авг 2014, 13:44) - Nina [нерегистровани]

Pozdrav

Poštovani,
Molim vas da postavite i ovu emisiju kako bismo mogli da opet pogledamo ovu emisiju sa divnim gostima.
Pozdrav i svako dobro!

(недеља, 13. јул 2014, 20:13) - milena [нерегистровани]

Predivni gosti

Postovana Vesna, gledam svaku vasu emisiju,uvek bas uvek imate prave i divne goste. Vasa emisija mi je postala kao punjac baterije za narednu nedelju. Neku emisiju odplacem kao recimo proslu, gde je bio ovaj gospodin koji je izgubio kucu u poplavamaObrenovca, a ipak tako optimisticki gleda na zivot. A danas je bilo divno slusati ova dva vrsna lekara, koji su potrebni ovom narodu, samo da ih je mladost ove zemlje cula bilo bi dobro. I ja sam majka kao i Vi i ocajna sam kako nam deca sve vise piju, bas sam uplasena i zabrinuta.Napravite jos koji razgovor sa ovakim ljudima, znaci znacice i nama roditeljima. Hvala sto tako divno radite svoj posao. Svako dobro i porodicnu srecu.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]