Балканском улицом: Христина Поповић

Христина Поповић, глумица, ове недеље је била гост Весне Дедић.

Како је изгледало детињство поред мајке балерине и оца стоматолога, и зашто се определила за глуму, и који је разлог њеног полагања пријемног од петнаесте године живота? Ко ју је обарао на пријемном, а код кога је положила, и зашто је схватила да је, ипак, најбоље да се глума упише што касније? Зашто је у Филолошкој гимназији открила љубав према школи?

Кроз каријеру, потврдила је да глумац кроз мале улоге сазрева и да некога "захвати она глумачка" да десет година радиш, радиш и онда "те крене".

Како се Христина понаша у кафани, и у чему је тајна песме "Стани, стани, Ибар водо", па је наручује и глумац, који не зна ниједну народњачку.

Шта су Христинини снови и планови за наредних пет година, и колико су они реални, открила је на крају емисије, уз обећање да ће се следећа снимати у њеној оази мира, кућици у цвећу, где ће трчкарати пси и скакутати деца.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 10. јул 2014, 05:42) - jeca [нерегистровани]

Plava ptica

Konacno jedno divno, beskrajno talentovano bice na televiziji.

(недеља, 13. апр 2014, 06:24) - anonymous [нерегистровани]

-

Sjajan izbor gosta. :) Obavezno cu gledati. Super bi bilo kada bi bio gost Rados Bajic sa cerkom i sinom..:)

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]