Балканском улицом: Роберт Чобан

Ове недеље, поред Весне Дедић, за карираним столњаком, нашао се Роберт Чобан, новинар, из чије новинарске радионице, широм бивше Југославије, месечно се избаци 103 новина.

Како је постао новинар и да ли је то желео, како је текла развојна путања његове каријере и шта је њему асоцијација, као Новосађанину, када се спомене Балканска улица.

Како је изгледало бавити се другачијим новинарством у Србији деведесетих, да ли му је живот и када био угрожен, како се понашао у тим приликама, испричао је Весни, а у паузама наручивао омиљене песме које, иначе, у кафани наручује тамбурашима. Једна од њих, "Узалуд вам труд свирачи" је песма која га подсећа на оца.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 26. апр 2014, 15:18) - anonymous [нерегистровани]

Aleksandar Josipovic

Sjajna emisija! Ugostite molim Vas i Aleksandra Josipovica, kako samo Vi to znate. Beskrajno je simpatican, sarmantan i jako uspjesan sirom svijeta!

(понедељак, 07. апр 2014, 16:36) - anonymous [нерегистровани]

Bravo!

Odlicna emisija, sjajan gost, razne teme, dobar izbor muzike! Secam se pre vise od 10 god. nesto su se njegovi novinari bili naljutili na njega, zeleci vecu platu, napisali kolumnu: Cobane, mi nismo - ovce! U svakom slucaju, zanimljiv novinar, elokventan, simpatican.....

(недеља, 06. апр 2014, 19:42) - anonymous [нерегистровани]

Hvala

odlicna emisija i odlican orkestar, gledamo vas sa uzivanjem...

(недеља, 06. апр 2014, 16:31) - Veroslava Veka [нерегистровани]

hmmm

Prilicno zanimljiv i inspiratvivan covek. Dopala mi se emisija!

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]