Америчка дупла круна

Изазови Новака Ђоковића: после “америчког сна” а пре сезоне на шљаци

Утисак је да никад лакше Новак Ђоковић није освојио тако велики и тако битан турнир као што је то управо урадио у Мајамију. Због чега је то тако? Да ли је реч о великом успону форме Ђоковића или нешто друго? Да ли долазак Бориса Бекера у стручни штаб тек сада даје резултате?

 

После дупле круне у Америци, освајања Индијан Велса и Мајамија Новаку Ђоковићу сада предстоји сезона на шљаци закључно са јединим великим трофејом који Ђоковић још није освојио: Ролан Гаросом. Да ли је највећи турнир на шљаци, овај париски најважнији за Новака у овој сезони? Да ли темпира форму специјално за Париз и какве су му шансе да се после сезоне на земљаној подлози врати на прво место светске АТП листе?

Гости Ока: тениски тренери Горан Бубањ и Радмило Арменулић и новинар РТС-а Владимир Мијаљевић

Аутор емисије: Горислав Папић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 31. мар 2014, 22:29) - anonymous [нерегистровани]

U pravu si

Nole po ko zna koji put osvoji Indijan Vels i Majami, a onda kad treba izgubi u RG i Wimbldonu i tako skoro svake godine osim 2011. Dok ovi ostali tempiraju formu za RG i Wimbldon. Vrlo losa taktika.

(понедељак, 31. мар 2014, 17:11) - Ivan Kostic [нерегистровани]

Objektivno

GS turniri su najbitniji,ostalo je malo vazno
kada su u pitanju vrhunski igraci.

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]