Балканском улицом

Сузана Петричевић и Марко Живић

Поводом премијере представе "Родео", у Београдском драмском позоришту, гости Весне Дедић су били Сузана Петричевић и Марко Живић.

Уз водећу реченицу из представе, да је "живот родео, или јашеш, или те јашу", Марко, Сузана и Весна су водили разговор о свакодневници, о уметности, позоришту.

Како је ово Марково треће гостовање у емисији Балканском улицом, а Сузанино друго, заједно су одгледали инсерте из прошлих емисија, које су оставиле највећи утисак на гледаоце, и данас се препричавају.

Испричали су шта се у међувремену десило у њиховим животима и каријерама, шта им недостаје и даље, а шта су од прошлих гостовања успели да остваре.

Тамбурашки оркестар Мала ноћна музика се побринуо за добру музичку позадину емисије, тако да је Сузана са њима отпевала романсу "Пиши ми", са душом глумице и гласом џезерке. Марко Живић, овај пут је само слушао своју омиљену песму Љубише Стојановића Луиса, "Слике у оку", а гледаоци ће се присетити како Марко звучи када пева "Не куни ме, не ружи ме, мајко".

Аутор: Весна Дедић 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 28. мар 2014, 10:12) - anonymous [нерегистровани]

Fantasticno!

Ako je ovo vodeca ideja da je zivot rodeo, ili jases, ili tebe jasu, vredi pogledati.
Hvala za kulturu!
Kultura moze i u kafani, ali samo sa Vesnom Dedic!

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]