Жикина шареница

Ове суботе приче о Младенцима. Како се почело са празновањем и како га обележавамо у Србији.

На данашњи дан рођени су писац Бора Станковић, филмски глумац Младен Секуловић, познат као Карл Малден и Горан Бреговић, музички стваралац. О њима приче у данашњој емисији Жикина шареница.

Академско културно уметничко друштво "Лола" обележава велики јубилеј и припрема  бројне концерте. Нешто од програма приказаће и у емисији.

Аутор и водитељ: Жика Николић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 21. мар 2014, 20:25) - проф. Жана Бојовић, Учитељски факултет у Ужицу. [нерегистровани]

Треба их наградити

На Учитељском факултету у Ужицу постоји Хор којег чине студенти од 1-4. год. студија и који раде под руководством проф. Данијеле Судзиловски. Ти млади људи тако добро певају,несебично се дају свим обавезама и професорка из њих извлачи оно најбоље што поседују. Штета је што се о њима не чује и ван града Ужица. Заслужују да се чују. Мислим да је Ваша емисија права прилика да покажу шта знају. Зато ме интересује како да ступим у контакт са господином Жиком Николићем како би, евентуално, успоставили неку сарадњу и бар мало наградили наше студенте и проф. Данијелу за њихов пожртвован рад. Са поштовањем проф. Жана Бојовић, Учитељски факултет у Ужицу.

Шареница Шареница

Аутор:
РТС

У Шареници гостују: сељаци, занимљиви људи, академици...свако ко има нешто заниљиво да каже, прикаже, одигра, отпева. [ детаљније ]