Балканском улицом: Наташа Ковачевић

Ове недеље, гост у емисији Балканском улицом, која ће испричати своју животну и спортску причу је кошаркашица Наташа Ковачевић.

Наташа је причала о својим спортским почецима, о школским данима, о утакмицама, радовањима са тимом. Са осмехом на лицу, харизмом и оптимизмом, на коме треба учити,
говорила је о саобраћајној несрећи, која се догодила у тренутку када је њена каријера постајала све успешнија и у тенутку када ју је чекало много успеха.

Зашто је важно све што нам живот задаје прихватити, као најбоље за нас и шта је у спорту научила, што јој је дало снагу да ни у једном тренутку не посустане и не буде тужна. Шта од живота очекује, какву љубав и какве победе, испричала је Весни Дедић, наручујући песме тамбурашком оркестру, које воли и она, као њена породица и уз које се и пење на сто, што је био случај, када је после несреће изашла из болнице. Како је рекла, она и њени
пријатељи, знају да се радују и да славе живот.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 8 Пошаљи коментар
(уторак, 27. мај 2014, 12:04) - Ивана [нерегистровани]

Предивна

Прелепа девојка и предивна душа украшена многим врлинама! Свака част родитељима који су те одгајили и васпитали. Ти си понос Србије и српског рода. Теби и твојој породици желим све најбоље. Поздрав редакцији.

(среда, 19. мар 2014, 02:09) - Svetlana Stanar [нерегистровани]

slatka Nataša!

Nataši sve najbolje,život je pred njom,a u sportu je sigurno naučila kako se dolazi do uspeha i kako se postižu rezultati.
Jedna od boljih emisija u kojima je Vesna pokazala svo svoje znanje,iskustvo.Način na koji je vodila emisiju,trebalo je hrabrosti i umeća.Divno!!!

(уторак, 18. мар 2014, 14:36) - milan [нерегистровани]

bravo

devojka hrabrost

(уторак, 18. мар 2014, 02:27) - Paštrović [нерегистровани]

Dobra đevojko,

... hvala ti za svu tu pozitivnu energiju, kojom zaista obiluješ, i kojom "hraniš" sve oko sebe, pa i nas hiljadama kolometara udaljene.

(понедељак, 17. мар 2014, 11:07) - Dragica [нерегистровани]

Devojka hrabrost

Sta reci hrabra,inteligentna,dostojanstvena ,lepa,i mnogo toga jos sto se recima nemoze iskazati.Zelim joj od srca sve najlepse ,kao i porodici,samo napre,citav zivot je pred tobom.Veliki pozdrav redakciji.

(недеља, 16. мар 2014, 19:06) - Раде [нерегистровани]

Прелепа

Наташа ,
пример храбрости , истрајности ,врлине.
Твој осмех говори више од хиљаду речи...

(недеља, 16. мар 2014, 17:22) - anonymous [нерегистровани]

Natasa

divna si! Svako dobro u zivotu. I da ti se ostvari sve sto si pozelela u emisiji.

(недеља, 16. мар 2014, 14:54) - swe [нерегистровани]

Jedinstvena,hrabra i lepa Natasa ;)

Zelim ti sve najbolje u zivotu ;)

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]