Лево и десно од цензуса

Једна од најзанимљивијих борби на овим изборима водиће се око тога које ће изборне листе успети да прескоче изборни праг од пет одсто и добити место у парламенту, самим тим можда и у Влади а које партије иду на четворогодишњи одмор.

Ко од странака близу цензуса има реалне шансе и да га прескоче, којим темама и каквим програмима ће покушати да добију поверење скоро 200 хиљада бирача чућемо од гостију Ока а то су:  Бошко Обрадовић, носилац листе покрета Двери, Зоран Остојић из Уједињених региона Србије и Бојан Костреш, потпредседник Лиге социјалдемократа Војводине.

Аутор емисије: Горислав Папић.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 26. феб 2014, 10:31) - drinka [нерегистровани]

nesto novo

Prvi put vidim ovog mladog coveka i konacno jedan mlad, hrabar i govori direktno i srpskim jezikom. Ove druge gledam vec godinama u raznim konstalacijama.

(уторак, 25. феб 2014, 22:27) - Rodoljub [нерегистровани]

Pojasnjenje

Najosnovnije poznavanje geopolitike bi vam ukazalo na to da je istok u usponu, dok zapad puca po savovima. 

(уторак, 25. феб 2014, 21:03) - Gringo [нерегистровани]

Komfuzija

Kako to (rece ovaj iz dveri)vlada treba da bude patriocka I za Rusiju.Ako ste za stranu drzavu onda ste vi podanici ili ti sluge a to nema veze sa patriotizmom.

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]