Балканском улицом

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 09. феб 2014, 14:16) - предлог [нерегистровани]

предлог

Има у Мајкрософту Србија (Бул. Михајла Пупина, Н. Бгд, преко пута СИВ-а) група младих људи, програмера, који би могли да раде било где у свету (нарочито у истом предузећу у Америци, где одлазе у радну посету једном годишње), а одабрали су да раде и живе овде - јер сматрају да је овде боље!
Било би занимљиво чути зашто. Сви су махом бивши ученици Математичке гимназије, и одлични студенти наших факултета.

(четвртак, 06. феб 2014, 15:00) - milena [нерегистровани]

...

Vrsni sportisti,koji su svojim talentom,radom pronijeli slavu rukometa.bravo Vesna kao i uvijek pun pogodak sa gostima.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]