Око: Расим Љајић

Да ли ће се 16.марта гласати само у Београду или и у целој Србији? С ким ће на изборе СДП?

Овде можете прочитати краћу, тесктуалну верзију емисије Око

Расим Љајић, председник СДП.а и министар трговине у емисији Око говориће о тренутној политичкој ситуацији у Србији; колико смо близу ванредних парламентарних избора, од чега све зависи та одлука те шта ће бити кључне теме кампање уколико избори буду расписани.

Да ли ће његова Социјалдемократска партија Србије на евентуалне парламентарне изборе ићи у некој коалицији, на нечијој листи или можда размишља и о дебитантском, самосталном наступу на изборима?

Као бивши министар рада како гледа на одустајање од "Радуловићевог" Закона о раду, ко се ту преиграо а као садашњег министра трговине питаћемо га кад ће напокон светски трговински ланци, попут немачког Лидла, да почну да послују у Србији.

Аутор емисије: Горислав Папић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 25. јан 2014, 07:56) - Tomislav [нерегистровани]

Ljajic The Man,

Ljajic se stavio u sluzbu naroda svim svojim bicem I narod to vidi I postuje. Kako je to moguce, politicar mora I da laze I da se dodvorava? Izgleda da ne mora, gospodin Ljajic se drzi onoga sto je rekao kao mladi lekar "... svečano obećavam da ću svoj život staviti u službu humanosti ... "

(субота, 25. јан 2014, 00:10) - LONDON1953 [нерегистровани]

Covek sa merom

Zaista je gosp.LJajic jedan covek sa merom i veom visokom opstom a i politickom kulturom i sa realnim pogledima na nasu kako politicku tako i ekonomsku realnost,pa prosto ne cudi sto je pozeljan kao koalicioni partner za svaku politicku opciju.Prosto raduje da u politici imamo i ovakvih licnosti....

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]