Врела украјинска зима

Други талас нереда у Украјини започео крајем прошле недеље после усвајања сета закона о забрани јавних окупљања имао је кулминацију протеклих неколико дана.

Запаљени аутомобили, шок бомбе нажалост и људске жртве тренутна су украјинска свакодневица. Може ли Украјина да изађе из лавиринта насиља, да ли је ближа грађанском рату или новим изборима и које су опције пред овом, једном од највећих земаља Европе?

То су теме разговора са гостима Ока: Душаном Лазићем, бившим амбасадором Србије у Украјини (2009-2013), Гораном Николићем, економистом, коаутором књиге: Геополитика савремене Украјине и Мирославом Лазанским, војнополитичким коментатором "Политике".

Аутор емисије: Горислав Папић

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 24. јан 2014, 02:22) - Филиповић [нерегистровани]

Амбасадор

човек је видно пристрасан на страни запада

(петак, 24. јан 2014, 00:38) - Rajko [нерегистровани]

apsurd

Koji je to apsurd boriti se i gubiti zivot za vestacku evropsku zajednicu a sutra opet borba ce biti da se iz nje izadje 

(четвртак, 23. јан 2014, 23:54) - anonymous [нерегистровани]

Klicko, nije za tebe politika ?! ?

Vitaliju bi zaista bilo pametnije da se bavi onim poslom u cemu je majstor, a one koje je poveo u propast neka zaustavi. Ovako gura narod u rat i gubi steceni ugled !?!

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]