Балканском улицом: Јелена Томашевић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 6 Пошаљи коментар
(субота, 01. феб 2014, 13:26) - Hope [нерегистровани]

Dar

Otmenost, lepota, produhovljenost,odmerenost, dar, sve u jednoj osobi, a ime joj je Jelena Tomasevic.Lekcija svim nasim nazovi estradnim zvezdama!

(субота, 18. јан 2014, 02:48) - Lela [нерегистровани]

+

Propustila sam ovu emisiju sa Jelenom, tako da sam sada stvarno uzivala. Jelena,hvala na lepom razgovoru, ali posebno na pravom malom odrzanom koncertu! Pozdrav

(уторак, 07. јан 2014, 22:57) - Mile [нерегистровани]

Sta reci

Jelena, ja ti se klanjam. Tacka

(понедељак, 06. јан 2014, 05:34) - Tomislav [нерегистровани]

Divno i otmeno.

Predivno pevanje,otmeno ponasanje i inspirativan razgovor; ovakvu emisiju volim.

Srecno Badnje Vece i Bozic!

(недеља, 05. јан 2014, 22:14) - anonymous [нерегистровани]

2014

Predivna emisija, ova zena je cudo. Pleni pojavom, glasom,toliko je kulturna i fina. Da nam je vise ovakvih pevacica. Srecna svima 2014.godina!

(недеља, 05. јан 2014, 15:39) - iz NJujorka [нерегистровани]

Divna emisija jos jedna

Madame Dedic, srecna Nova godina, i predstojeci praznici Hristovog rodjenja;

Bas lep poklon gledaocima, jedna divna emisija i lekcija iz pevanja svima. Ne treba da zaboravimo ni divnu Biseru koja je imala koncert na Kolarcu, ali Tomasevic ne da peva ..i sada samo da jos pozovete MIlana Vasica da za nas dame zapeva nesto.

Zaista zasluzujete da imate najlepsi posao u zemlji. Bravo!

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]