Балканском улицом: Предраг Марић

Ове недеље је гост у емисији Балканском улицом, човек, који када се појави на екрану, да нешто саопшти, грађанима је то први сигнал, да је дошло до неке природне катастрофе, или пак неке вандредне ситуације.

Његово име је Предраг Марић, а ове недеље је у опуштенијој атмосфери, за кафанским столом, у друштву тамбураша, причао своју животну причу, своје тренутке среће и туге, када му је било тешко на терену, и какви су Срби у ситуацијама када им се супротстави природа.

Тамбурашком оркестру Мала ноћна музика, наручио је своје омиљене кафанске песме, од којих је једна, како је рекао, посвећена, управо поплавама. Открио је своје хобије и страсти и у овој емисији, гледаоци ће моћи да чују како се недељом, уз гитару и песму, одмара и енергетске батерије пуни човек, који је задужен да нас чува од свих природних катастрофа, које постају наша свакодневница.

Какав је на терену, да ли заплаче, или емоцију показује на другачији начин, на Ватрогасном броду, на Сави, испричао је његов колега, Радослав Гашевић, човек који Предрага Марића вози и са њим иде, у овом случају дословно, и у ватру, и у воду.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 6 Пошаљи коментар
(уторак, 20. мај 2014, 16:06) - anonymous [нерегистровани]

s

Meni je on najbolji frajer koji se pojavljuje pred kamerama! Fin, kulturan, ma sve!

(субота, 14. дец 2013, 14:45) - goga [нерегистровани]

izbrkane profesije

mislim da emisija vaseg nivoa zasluzuje goste koji ce ovom drustvu ostaviti nesto u nasledje, sliku, knjigu, pesme, izume, izuzetna dela. vi ste u emisiju doveli jednog od nacelnika u mup samo zato sto se najvise pojavljuje pred kamerama. zaista bi nekad izjavu mogli dati i ucesnici direktnog gasenja pozara npr. a ne samo nacelnik sa ekstra satom i lepim dzemperima. njemu i nadi macuri nema ravnih u guranju pred kamere. a eto cela srbija zna ko su za razliku od svih medicinara i vatrogasaca izlozenih svim opasnostima i teskocama posla. neki ljudi bas umeju da nametnu svoje ime, a ni po cemu nisu zaduzili struku.

(среда, 11. дец 2013, 00:25) - Milena [нерегистровани]

-

Molim Vas da u jednoj od vasih emisija gost bude Rados Bajic sa sinom i cerkom. Dosta je vremena proslo otkada je bio poslednji put kod Vas u emisiji , a smatram da ima dosta toga da kaze. Pozdrav.;-)

(уторак, 10. дец 2013, 11:15) - anonymous [нерегистровани]

divna emisija

Svaka čast na gostu

(понедељак, 09. дец 2013, 10:16) - anonymous [нерегистровани]

Pesma

Pesmu uz pratnju gitare peva gospodin Predrag Maric.

(понедељак, 09. дец 2013, 01:12) - anonymous [нерегистровани]

pesma

ko peva pesmu koja prati ovu epizodu? :) hvala

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]