Балканском улицом: Драган Јовановић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 01. дец 2013, 16:52) - anonymous [нерегистровани]

@ispravka

Ispravka-Dragce ;)

(недеља, 01. дец 2013, 16:48) - preko satelita-swe [нерегистровани]

Balkanska Ulica

U pravu ste da je ovo omiljena emisija,a ne samo emisija,nego i RTS,najbolji ste! A Drakce je najbolji glumac u Srbiji ;) Fantasticno,i Veliki pozdrav svima!

(недеља, 01. дец 2013, 15:37) - iz NJujorka [нерегистровани]

pitanje

Dragce da nista nam niste otpevali? Necemo tako ..
Nemojte samo ono "danas Rajko ...zenis svog sestrica "
ima li jos neka pesma za nas?

--------------
i da jos jednom podsetimo ko ima najlepse radno mesto u zemlji ..pa ko ce drugi nego Madame Dedic ..blago Vama ..
ne zbog Dragceta nego uvek Vam neko peva ...imate i svoju muziku ..lepo je to ..ko danas moze da ima svoj orkestar?

Takodje predlazemo da u neku emisiju pozovete i naseg Princa ..mi i to volimo da vidimo ..ali prvo da nam Dragce nesto otpeva. On je odlican pevac. Blago njegovoj porodici.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]