Тијанић – мала игра речи

Какав је био Александар Тијанић којег јавност слабије зна, виђен очима својих најближих сарадника у разним раздобљима каријере.

Да бисте заиста могли да говорите о новинару Александру Саши Тијанићу морали сте са њим да проведете неко време у истој редакцији. Јер утисак који је остављао на јавност и сведочења његових најближих сарадника не поклапају се сасвим. У очима оних са којима је радио слика је и лепша и сложенија.

Зашто је тако у емисији "Тијанић - мала игра речи" говоре они који су са њим радили у битним раздобљима његове каријере: Милан Милошевић (колега из НИН-а), Љиљана Смајловић (Европљанин), Ненад Љ. Стефановић (РТС), Оливера Ковачевић (ТВ Политика) и Наташа Миљковић (БК ТВ).

Како су га упознали, какав је био као колега и шеф, по чему ће га памтити, шта му неће заборавити и да ли им је ипак остао дужан, о томе по први пут говоре јавно.

Емисију води Зоран Станојевић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 03. нов 2013, 00:51) - anonymous [нерегистровани]

Ozaloscena

Zaista mi je zao sto je otisao. Nisam sugurna da bi bio zadovoljan onim sto su o njemu u toj emisiji rekli njegovi najblizi saradnici. Ponesto lepo i pozitivno, rekose samo ono dvoje koji su sa njim krace ili retko radili, iako njima nije podario medijski identitet i sve drugo sto je mogao i znao.E, da Nije pravilno napisati "kracenje" komentara...

(субота, 02. нов 2013, 19:09) - anonymous [нерегистровани]

tasana

Nastaviti njegovim putem,hvala mu...