Балканском улицом: Стака Новковић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 20. окт 2013, 06:14) - anonymous [нерегистровани]

Toronto

Divna Zena koja je imala I ima divan zivot. Pozdravljam emisiju I gosta I mislim da takvih pozitivnih emisija trebamo mnogo danas.

(четвртак, 10. окт 2013, 13:39) - Anita [нерегистровани]

Divna

Vesna, hvala vam sto ste ugostili gdju Staku, predivna zena. Zaista sam uzivala gledajuci emisiju. Zelim Vam da jos dugo trajete i ulepsavate nam nedelju divnim pricama i gostima.

(понедељак, 07. окт 2013, 01:36) - anonymous [нерегистровани]

Dama

Predivna žena!

(недеља, 06. окт 2013, 19:53) - Božidar [нерегистровани]

Duh koji ne bledi

Jedva sam dočekao da počne nova sezona Balknaskom ulicom ,i vidi se da se čekanje isplatilo ,koliko sa prvom emisijom i fenomenalnom Stakom,toliko ste razgalili srca ovom emisijom i pokazali kroz svoje goste ,kako neke prave vrednosti ne blede i kako s a godinama jos uvek postaju čvrste,takodje Stakinom pričom sam dirnut,što pokazuje,da život zaista često puta zna biti nepravedan,ali kad nije film ,da pravda pobedi - drago mi je da goste koje birate još uvek nose optimizam , i da svojim primerom pokazuju kako treba istrajati u svojoj borbi, pa i kada se poljulja tlo pod nogama.Želim vam uspešnu sezonu i mnogo lepih priča iz Balkanske ulice...

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]