Балканском улицом: Наташа Шолак Тапушковић

У овонедељном издању Балканском улицом, за једанаест година колико траје, први пут се преко пута Весне Дедић нашла глумица Наташа Шолак Тапушковић. Већина нације је памти као главну глумицу филма "Лајање на звезде", као девојку у коју је Михајло у филму, односно Драган Мићановић фатално заљубљен.

Наташа ће овом приликом причати о родном  Крушевцу, који је, као што и сами знамо, плодно тле за српске глумце, јер је дало нека од највећих имена српског глумишта, а не заостаје ни данас.

Како је проводила дане у детињству у Крушевцу и у Београду, долазећи код оца, зашто се определила за глуму, како је упознала супруга, зашто није остала у иностранству, већ се вратила у родну Србију, који су тренуци среће и туге који су јој обележили живот...

Које песме наручује у кафани, а које је наручила у емисији тамбурашком оркестру "Војвођански клас", и шта о колегиници и пријатељици каже глумица Милена Васић, гледаоци ће моћи да чују за време недељног ручка, на програму Радио телевизије Србије, у емисији Балканском улицом.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 16. јул 2013, 01:48) - Vuk [нерегистровани]

Hit majstor

Da li planirate da pozovete u vasu emisiju Ruždiju Krupu iz Priboja na Limu, autoru najvecih hitova YU folk scene (Pljevaljski tamburasi, Mostovi na Moraci, Put do moga zavicaja, Jedna reka u mom kraju, Mali mrav, Ko se jednom napije vode sa Baščaršija, Ti andjeo a ja djavo, ...)?
Srdacan pozdrav!

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]