Балканском улицом

Милена Павловић и Александар Југовић

Како изгледа када редитељ и аутор драмског текста, по којем је рађена представа, која је већ на премијери измамила одушевљење публике, дођу у кафану и причају о свом животу и представи...

Милена Павловић, која је режирала представу Луна парк, по драмском тексту Александра Југовића, ове недеље су гости Весне Дедић.

Говориће о представи, о томе како је настала, о својим животним путевима којима су кренули да би постали ово што су данас: глумица и редитељ, професор књижевности и књижевник, а уз то и успешни родитељи, људи чија се имена спомињу уз речи у суперлативу.

Гледаоци ће моћи да се присете стваралаштва Жике Павловића, а и да од његове ћерке чују какав је он био отац, чему их је учио, шта је оно што је запамтила и што је води кроз живот.
Уз прави кафански бонтон, речи је било и о књижевности. Тако су се на столу затекле књиге Зике Павловица, који је један од најплоднијих српских писаца и за зивота, али и постхумно, као и књиге Александра Југовића, углавном инспирисане Дисовим стваралаштвом.
Добро кафанско расположење и песма нису изостали ни овај пут, тако ће гледаоци моћи да чују како изгледа, када "најбољи писац међу певачима", лагано, уз пратњу две гитаре, над карираним столњаком, запева песму "Нашој љубави је крај".

Аутор: Весна Дедић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 29. апр 2013, 13:24) - Vladan [нерегистровани]

Prijatni ljudi

Bravo! Imalo je sta i da se cuje i da se vidi. Svaka cast Vesni na izboru gostiju. Vesna ne gresi. Najbolja voditeljka i odlicni gosti.

(понедељак, 29. апр 2013, 12:33) - Biljana [нерегистровани]

Divna Vesna i divni gosti

Uzivala sam gledajuci ove divne ljude. Divna Vesna i divni gosti.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]