Балканском улицом: Матеја Кежман

Ове недеље, своју животну причу, Весни Дедић је испричао Матеја Кежман...

Од када јој је први пут говорио о својим успесима, падовима, срећи и туги, прошло је тачно 6 година. Тада је говорио о неким својим сновима, а део је реализовао у међувремену. Шест година старији, мудрији, као свеже пензионисан фудбалер, говорио је о љубави, о грешкама, о тренуцима када је плакао ноћу, због неких изгубљених шанси на утакмицама. Причао је о својим ексцентричним фризурама, тетоважама, тренуцима када је као млад дечак зарађивао милионе и како су га у свему томе подржавали родитељи.

Тамбурашима је наручивао своје омиљене кафанске песме, певао са њима, а Весни је открио шта највише воли да пије у кафани и обећао да ће дошетати на калдрму Балканске улице опет, коју годину старији и мудрији.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 5 пошаљи коментар
(субота, 06. апр 2013, 16:23)
igor [нерегистровани]

odlican

Svaka cast Mateji Kezmanu.Rijetkost je vidjeti da je neki nogometas ovako skroman, vjeri okrenut a pri tome cjeli svjet prosao.Divna emisija.

(недеља, 10. мар 2013, 23:52)
anonymous [нерегистровани]

Легионер

Ево тражим речи, ал нема шта да тражим, све што човек каже на месту је. Игра, пева и говори. Ја сам у своје време искрено навијао за Звезду, али ово је дисциплина кичме што Матеја каже. "Боље да шешир немам!"

(недеља, 10. мар 2013, 17:27)
Radmila [нерегистровани]

Mateja Kezman

Oдушевљена сам колико је Кежман комплетна личност и колико је велики човек, а тако скроман. Волела бих да што више људи уопште, посебно младих, види и чује шта је Кежман у овој емисији рекао. Оваквим ЛИЧНОСТИМА треба дати простора у свим медијима! Кежману од срца желим срежу и успех на свим пољима у животу! Заслужује!

(недеља, 10. мар 2013, 17:08)
svedska [нерегистровани]

Mateja Kezman

jedan od najboljih fudbalera sa prostora bivse Juge. svaka cast,i sve najbolje u zivotu!

(недеља, 10. мар 2013, 17:01)
anonymous [нерегистровани]

dubok naklon

bravo za mateju. odusevljeni smo stavom , mudroscu i skromnoscu ovog divnog coveka.
predlazem da se svim fudbalerima pred potpisivanje ozbiljnijih ugovora i njihovim roditeljima pusta ova emisija. imace sta da cuju, nauce i nadamo se primene. ziv bio mateja.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]