Александар Вучић

Избегавају ли напредњаци да изнесу јасан став о кризи на Космету и очекују ли да Србија у петак добије кандидатуру за ЕУ.

Иако је до избора остало највероватније пет месеци, две највеће странке у Србији увелико су у кампањи, и то се чита из свих изјава њихових највиших представника.

Демократе оптужују напредњаке да су побегли од великих и непријатних тема, пре свега од проблема на северу Космета, избегавајући да кажу шта они препоручују грађанима који тамо живе и како би они решавали проблем.

Какав је одговор напредњака, како коментаришу напоре владајуће коалиције да учини све Србија на самиту ЕУ добије статус кандидата за чланство и како се уопште постројава српска политичка сцена, у данашњој емисији Око говориће заменик председника СНС-а Александар Вучић.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(четвртак, 08. дец 2011, 02:17) - Kasper [нерегистровани]

k

Mnogo je problema u ovoj drzavi koje treba resavati, problem u socijalnoj politici, problemi u industriji i privredi, a mnogo je vremena proslo, i nista se nije uradilo po pitanju njihovih resavanja. Kamo srece da se ova agonija sto pre zavrsi, da se raspisu izbori i da se navedenom brine neko krajnje odgovoran i vredan!

(среда, 07. дец 2011, 17:38) - Vsevolod [нерегистровани]

Inozemstvo

A zasto mi ne mozemo pratiti neke politicare, nego nas RTS ogranicava. Neke ne pusta na SAT RTS. Cudna vam je medijska politika.

(среда, 07. дец 2011, 14:10) - marko [нерегистровани]

Lep covek!

Gledamo ga kako otvara
i zatvara usta!
Lep covek, nema sta!

(среда, 07. дец 2011, 12:22) - anonymous [нерегистровани]

re-Pretera ga

Slažem se sa tobom...Pored predsednika Srbije Borisa Tadića, Vučić, Čeda i Dačić su ljudi koji ne silaze sa malog ekrana...Sem što traže izbore o drugim važnim stvarima, sa kojim se sreće Srbija, SNS se ne izjašnjava...
Ili ako se izjasne, to je sve dvosmisleno, tako da ih čovek nikako ne može uzimati za ozbiljno...
Jedina dosledna i ne dvosmislena opozicijona stranka je DSS...Ali oni su stranka koja, eto, radi reda, tek da se ne kaže da ih nema na RTS-u. narodu se prezentuju tamo pred kraj Dnevnika ili vesti...Pa dobro, i to spada pod demokratijom zar ne....

(среда, 07. дец 2011, 12:02) - Miki [нерегистровани]

Pretera ga

I posle ce Vucic da kaze da ga nema u "rezimskim medijima". Pa covece, ne silazis sa TV-a.

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]