Рамбо 4

Иако се Рамбо повукао у једноставан живот у изолацији на Тајланду, невоље га увек проналазе.

Вијетнамски ветеран Рамбо (Силвестер Сталоне) преживeо је многе потресне догађаје, па одлучи да остатак живота проведе мирно на Тајланду, ловећи змије за локалне забављаче и превозећи мештане и туристе старим глисером.

Иако даје све од себе да избегне невоље, то му не полази за руком. Група хришћанских мисионара, који се боре за људска права, предвођени Мајклом Барнетом (Пол Шулц) и Саром Милер (Џули Бенц), долазе у жељи да измаме Рамбов чамац, да би дошли до Бурме.

Бурма је ратна зона већ више од педесет година. Становништво те регије, које чине сељаци и фармери, годинама трпи тортуру власти и бурманске војске. Они се сваким даном боре за голо преживљавање.

После кратког размишљања, Рамбо прихвата понуду и превози Мајкла, Сару и остале мисионаре. Кад напокон стигну у село Карен, напада их окрутна јединица бурманских војника.

Неколицина сељана и мисионара мученички је убијена, а остали похапшени и пребачени у злогласни затвор.

Забринут због нестанка мисионара, свештеник који је надлежан за ту мисију окупља групу бораца, на чијем челу је Рамбо, који није могао да одоли и остане скрштених руку.

Режија: Силвестер Сталоне

број коментара 3 пошаљи коментар
(четвртак, 28. окт 2010, 19:06)
anonymous [нерегистровани]

Казна

А ТИ СИ ГЕНИЈЕ

(четвртак, 28. окт 2010, 12:29)
anonymous [нерегистровани]

rambo

Najkrvaviji film za 2008. godinu

(среда, 27. окт 2010, 16:33)
anonim [нерегистровани]

rambo

Jedan od najboljih ratnih filmova u zadnjih 10 god. Moj omiljeni film.