Чаробњаци са Вејверли плејса

После блока цртаних филмова, сваке недеље, у 12.30, на програму су "Чаробњаци са Вејверли плејса", једно од најпопуларнијих "Дизнијевих" тинејџерских ТВ остварења.

Недељом, после блока "Дизнијевих" цртаћа, дружићемо се са малим чаробњацима из Вејверли плејса са Менхетна: Алексом (Селена Гомес), њеним млађим братом Максом (Џеки Т. Остин) и њиховим старијим братом Џастином (Дејвид Хенри).

Породица Русо живи у Њујорку са оцем, бившим чаробњаком италијанско-америчког порекла, Џеријем (Дејвид де Луис) и мајком Тересом (Марија Барера), која је одрасла у Мексику.

Дружина чаробњака, у популарној серији Волта Дизнија, пролази кроз незгоде, покушавајући да прикрије своје натприродне способности.

Алексина најбоља пријатељица Харпер (Џенифер Стоун) изненада се појављује у другој сезони те телевизијске серије, откривајући невероватне способности породице Русо.

Алекс, Макс и Џастин временом постају старији и долазе до чаробњачког надметања, које ће одлучити ко ће постати главни чаробњак породице Русо и сачувати скривене моћи заувек.

Серија Чаробњаци са Вејверли плејса је прва "Дизнијева" серија у којој је та телевизијска компанија спојила различите међунационалне идентитете.

Ако сте се забавили серијом Хана Монтана коју сте, такође, гледали на РТС-у, сигурно ћете се забавити и уз несташлуке младих чаробњака, јер обе серије долазе од истог продуцента, Тода Гринвалда.

Јунаци са којима ћете се дружити у "Дизнијевој" серији

Несташна девојчица Александра Алекс Маргарита Русо често упада у невоље, када користи своје магичне моћи. Кад год нешто пође наопако, сви помисле да је за то крива Алекс.

Упркос томе што је Алекс мала и несташна, на такмичењу чаробњака, ипак, успева да покори свог старијег брата Џастина.

Најстарије дете у породици, Џастин Пепе Русо, усредсређен је на своје школске обавезе и унапређивање магичних способности. Он је уверен да је судбински предодређен да постане породичан чаробњак.

Најмлађи у породици Русо је Макс. Баш као и Алекс, Макс воли да злоупотреби своје чаробњачке способности. Свакодневно упада у невоље, а школа је за њега, заиста, на последњем месту.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(среда, 15. дец 2010, 11:35) - anonymous [нерегистровани]

a? :(

a u koiko sati i kad

(субота, 13. нов 2010, 22:35) - anonymous [нерегистровани]

tv

ko oce najnovije epizode da kaze

(недеља, 18. јул 2010, 13:03) - anonymous [нерегистровани]

Koja epizoda??

Jedva sam čekala da počne serija, i baš sam srećna!!! Samo me zanima koja je ovo sezona (i epizoda)?????

(недеља, 27. јун 2010, 16:56) - anonymous [нерегистровани]

o.O

Kad ima repriza????????????????????

(недеља, 27. јун 2010, 00:16) - cira [нерегистровани]

cira

jedva cekam super serija nadam se da ce da prikazu sve 3 sezone