Јелен топ 10

Овонедељни гости Југослава Пантелића у емисији "Јелен Топ 10" биће чланови групе „Џа или Бу" и млада реперка Ивана Рашић, познатија под пседонимом Сајси МЦ.

Фронтмен "Џа или Бу", Небојша Симеуновић Сабљар, присетиће се почетака када су од панк бенда са Врачара, пролазећи различите фазе, дошли до бенда какав је данас. "Музика се мењала, али критички став није", каже Сабљар подсећајући на период деведесетих година, када је, упркос свему, музичка сцена била јака. "Неки бендови су од тада направили паузу, али то су биле плодне године за р'н'р", каже фронтмен бенда и додаје: "Стварање музике је нешто што волим да радим, никада нисам написао песму која ме не дотиче или која нема везе самном директно", напомиње вођа бенда који је недавно објавио и нови албум "Куково лето", који сматра својим до сада најбољим материјалом. Гледаоци ће управо са овог албума моћи да чују песму "Ризик" која ове недеље улази као новитет на Јелен Топ 10 листу.

Друга овонедељна гошћа, млада и све популарнија хип хоперка Ивана Рашић, познатија као Сајси МЦ, унела је у наш студио огромну дозу креативне енергије, у шта ће моћи да се увере и гледаоци. Београдска уметница, коју описују као директну и експлицитну, за себе каже да је песникиња и открива да јој је забавно комбиновање стилова које примењује у својим песмама. Како то звучи уживо моћи ће да се увере и гледаоци емисије Јелен Топ 10 кроз премијерно извођење нумере „Гледај" на нашем стејџу. Сајси МЦ која је актуелној хип хоп сцени донела поглед из нове женске визуре, одговараће на питања о каријери и актулностима на реп и хип хоп сцени.

И у овој емисији, поред занимљивих разговора, гледаоци ће моћи да уживају у обиљу добре музике!

Водитељ емисије Јелен Топ 10: Југослав Пантелић

број коментара 0 Пошаљи коментар