Ја имам таленат

"Фрајле" специјалне гошће другог полуфинала "Ја имам таленат"...

Друго полуфинално вече четврте сезоне "Ја имам таленат" води вас у свет магије!

Јединствена плесна група "UV Dance" увешће нас у друго полуфинале кроз још један плес у мраку, а вешти плесачи приказаће вечиту борбу добра и зла на само себи својствен начин.

Исидора Јовановић, зубарка из Ниша, изабрала је песму по узору на амерички "Икс Фактор", а нама остаје да видимо да ли ће се њен глас чути и до финала.

Тибор Шмит нас својим телом и покретима води кроз праву чудесну шуму, а онда на ред долази састав "Чудесмо", који ће овога пута извести једну традиционалну македонску нумеру уз помоћ најаутентичнијег абориџанског инструмента диџиридуа и то не једног већ два!

Марко Јовић, млади и талентовани певач разбиће својим стиховима магију чудесне шуме и за кратко нас вратити у реалност, а "Star Dance Studio" ће показати како на делу изгледа војничка увежбаност и плес "сви као један".

Сестре близнакиње Нађа и Мања Киурски доносе дух МТВ-ија и тинејџ звезда попут Мајли Сајрус и Селене Гомез, а чудесне Кикинђанке тврде да су најсрећнија деца на свету.

Професорка латинског Наташа Павловић, као да се читав живот припремала за овај тренутак, тренутак у коме ће све емоције дуго чуване у себи пустити на сцену и међу људе. Представиће нам се једном филмском нумером из чувеног полу-анимираног филма "Ко је сместио Зеки Роџеру?" И тако на најбољи начин заокружити још једно магично вече у "Таленту".

Након тога публика ће поново одлучивати кога својим гласовима жели да директно пошаље у финале, док ће о другом финалисти одлучивати наш трочлани жири.

Док се ваши СМС гласови буду збрајали и одлучивала судбина нових финалиста на сцени ће наступити и најшармантније даме наше поп сцене, група "Фрајле" које ће публику обрадовати једним од својих најпрепознатљивијих хитова и као и увек атрактивним наступом.

број коментара 4 пошаљи коментар
(недеља, 27. јан 2013, 22:16)
Iva [нерегистровани]

Favoriti

Moji favoriti iz ove emisije su Isidora Jovanović, Čudesmo i Marko Jović.

(недеља, 27. јан 2013, 11:29)
anonymous [нерегистровани]

odgovor za Marka i njegov nastup

A kako Vi to znate kakav ce biti nastup Marka Jovica kada jos nismo ni pogledali emisiju?,i jos i komentarisete unapred, tek cemo je gledati veceras. A ljudi moraju da najave emisiju.

(среда, 23. јан 2013, 20:15)
abvg [нерегистровани]

Nataša

Razredna do pobede :)

(среда, 23. јан 2013, 00:12)
anonymous [нерегистровани]

???????

Ma sta pisete vi??? Kakav hip-hoper??????? Kakva zacarana suma??? Marko Jovic je samo pevac... o.O
Ne morate objavljivati ovaj komentar, samo ne pisite kojesta... Hvala