Мира Адања Полак и Ви

Гост емисије је др Златибор Лончар, директор Ургентног центра Клиничког центра Србије. Шта је затекао, шта ће мењати, шта га сада мучи.

Први човек националне авио-компаније из Катара, Акбар Ал Бакер, поводом 121 дестинације у Београду објашњава како су постали за кратко време најпрофитабилнија и најбоља авио-компанија у свету са флотом од 120 авиона и чекањем наруџбине од 250 најсавременијих летилица, и све то за 15 година.

Кућа Петра Лубарде је нови изложбени простор Београда. Кућа у којој је живео сликар реконструисана је тако да посетилац може да се упозна са животом овог великог уметника који је ту стварао.

Дина Јенсен, уметнички фотограф, препознатљива по недавно објављеној књизи фотографија уметника у Народном позоришту "Скривена лепота", аутор је нових фотографија значајних стваралаца међу којима су Предраг Ејдус, Милица Мандић, Горан Бреговић, принцеза Јелисавета Карађорђевић, Небојша Глоговац, Емир Кустурица. Објављује их у књизи "Београд", која ће ових дана бити представљена. Живећи у Београду неколико година, направила је свој избор личности које је фотографисала и интервјуисала. Неке од фотографија видећете у студију.

 

У студију су мале балерине које похађају школу балета Националне фондације за игру Аје Јунг.

Видећете инструменте које смо добили од гледалаца дародаваца за децу од пет до осам година и које дарујемо деци тог узраста.

Видећете један археолошки експеримент који показује реконструкцију неолитске пећи у Винчи.

Скарлет Баптиста живи у Београду. Родом је из Мумбаја, Индија. Сликар који ствара своје слике у Београду.број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 27. нов 2012, 01:21) - goran [нерегистровани]

Mirica

Hvala Vam na jos jednoj dobroj emisiji.

(недеља, 25. нов 2012, 23:31) - Владимир [нерегистровани]

Ургентни центар

Госпођо Полак желим пре свега да поздравим Вас лично и да кажем да сте као и увек и овога пута имали јако квалитетне и занимљиве госте. Издвојио бих као дугогодишњи радник у здравству директора Ургентног центра Др Лончара као човека од кога са разлогом сви запослени у Ургентном центру очекујемо мноштво промена које ће унапредити услове рада као и квалитет лечења у овој елитној српској установи. Никада се није десило да један директор Ургентног центра има такву подршку запослених као што је сада има Др Лончар. Уверен сам да ће Вас када следећи пут буде гостовао импресионирати иновацијама које ће унети у наш здравствени систем

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]