Срце злочина

Шта је све потребно урадити да би се од једног трага са места убиства стигло до пресуде? Радио - телевизија Србије од уторка, 24. септембра, на свом првом програму емитује "Срце злочина" - играно документарни серијал који се бави темама из црне хронике.

Реконструкције случајева снимане су на аутентичним локацијама, са актерима који су, у великом броју случајева, и сами учествовали у истрагама. Приче су илустроване и судском и полицијском документацијом - фотографијама, снимцима и документима.

Неки злочини су прича за себе, а неки су послужили као повод за анализу сличних ситуација и проблема који доводе до насиља, убистава и других кривичних дела.

Саговорници су сведоци злочина, жртве, полицајци, судије, тужиоци, адвокати, доктори, психолози, форензичари, представници државног и невладиног сектора.

Уредник емисије: Вељко Медић

Редитељ: Тодор Попов

Од 24.09, уторком у 22.00 на РТС 1

Све епизоде серијалаСрце злочина

Претходне емисије

уторак, 08. окт 2019, 22:05

Полицији у Јагодини је 2013. пријављен нестанак два пријатеља. Последња позната локација им је био Крагујевац, где им се губи сваки траг. Пре него што су обавестили инспекторе ...

Срце злочина - Епизода 2: Злочин због дуга

Прочитај

уторак, 24. сеп 2019, 22:00

Радио-телевизија Србије од уторка, 24. cептембра, у 22.00, на свом првом програму емитује "Срце злочина" - играно документарни серијал који се бави темама из црне хронике ...

Срце злочина - Епизода 1: Убиство малолетника у Нишу

Прочитај

Све епизоде серијалаСрце злочина