РТС Коло: Програмска шема - недеља, 19. авг 2018

06:00
Песме моје , р.
07:30
Свирај оно наше, р.
08:20
Мали концерт: Миле Богдановић и Љиљана Шљапић, р.
08:40
Концерт Мирослава Илића, р.
09:05
Шљивик, р.
09:35
Одакле си селе, р.
11:00
Да знаеш мори моме, р.
11:30
ТВ постер: Момчило Станојевић, р.
12:00
Песме моје, р.
13:30
Свирај оно наше, р.
14:20
Мали концерт: Миле Богдановић и Љиљана Шљапић, р.
14:40
Концерт Мирослава Илића, р.
15:05
Шљивик, р.
15:35
Одакле си селе, р.
17:00
Да знаеш мори моме, р.
17:30
ТВ постер: Момчило Станојевић, р.
18:00
50 година рада Раше Павловића
18:45
Жал за младост
19:15
Свирај оно наше
20:15
Концерт Снежене Ђуришић
20:40
Шљивик
21:35
Даровница
23:30
Дувачки оркестри Србије
00:00
50 година рада Раше Павловића, р.
00:45
Жал за младост, р.
01:15
Свирај оно наше, р.
02:15
Концерт Снежене Ђуришић, р.
02:40
Шљивик, р.
03:35
Даровница, р.
05:30
Дувачки оркестри Србије, р.