РТС Драма: Програмска шема - петак, 18. јан 2019

07:05
Војна академија, 4-16, р.
12
08:01
Улица липа, 23-29, р.
12
08:57
Јагодићи, 9-12, р.
12
13:05
Војна академија, 4-16, р.
12
14:01
Улица липа, 23-29, р.
12
14:57
Јагодићи, 9-12, р.
12
19:12
Војна академија, 5-16
12
20:07
Улица липа, 24-29
12
21:00
Јагодићи, 10-12
12
01:12
Војна академија, 5-16, р.
12
02:07
Улица липа, 24-29, р.
12
03:00
Јагодићи, 10-12, р.
12