РТС 3: Програмска шема - среда, 12. дец 2018

06:49
Шапат у небо, р.
12
08:05
4. Београдски фестивал игре: Холандски плесни театар-Катран и перје, р.
08:35
Из сенке прошлости: Масони и Сарајевски атентат, р.
09:30
РТС Драма: ТВ театар – Жанка, р.
10:35
Филм у камено доба, р.
11:31
Андреас Шол и Един Карамазов, 1. део, р.
12:10
ТВ фељтон: Српска књижевност у свету, р.
12:35
Театро Реал: Крвава свадба, р.
13:22
Лаки, р.
14:49
Шапат у небо, р.
12
17:22
РТС Коло: 50 година КУД Димитрије Котуровић
18:20
Реј Донован, 23-60
12
00:05
Концерт ансамбла Ренесанс, р.
00:48
Праг села Србије: Партеш, р.
01:22
РТС Коло: 50 година КУД Димитрије Котуровић, р.
02:20
Читање слика: Човек који бежи
02:40
Нишвил 2016: Ал Ди Меола
03:17
Андреас Шол и Един Карамазов, 2. део, р.
04:13
Идиот, 5-10 , р.
12
05:06
Знакови времена: Хлеба и игара, р.
05:16
29. Беогрдаски џез фестивал: Харијет Табмен и Касандра Вилсон, р.