РТС 3: Програмска шема - среда, 09. јун 2010

16:00
Најава програма
16:15
27. Бемус: Клавирски дуо Клер Дезер и Еманиел Стросер,2.део
17:55
Гитар арт фестивал: Концерт српских гитариста
18:50
Концерт: Рони Кјубер,2.део
19:20
Писци из моје читанке: Влада Стојиљковић
20:00
Иза наслова: Г.Ф. Хендл - Музика на води