РТС 3: Програмска шема - среда, 14. апр 2010

16:00
Најава програма
16:10
Концерт: Џоана Мекгрегор
17:10
Концерт: Густав Холст – Планете
18:10
Ј.С.Брамс:Музичка жртва
19:10
Знакопис – Туга, школски програм
20:00
Иза наслова: Ђезуалдо дe Веноза: Мадригали
21:30
Ј.Брамс: Симфонија бр.3
22:10
ТВ театар – Бергманова соната