РТС HD: Програмска шема - субота, 14. сеп 2019

13:45
Кошарка: СП, Србија - Чешка, спортски програм
15:45
Кошарка: СП, Србија - Чешка, спортски програм
01:55
Кошарка: СП, Србија - Чешка, р.