РТС HD: Програмска шема - среда, 24. окт 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Сва та равница, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:50
Јутро ће променити све, ТВ серија
12
13:15
Грађанин
15:25
Ово је Србија
16:10
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Београдска хроника
17:50
Рукомет: Србија - Белгија, кв. за ЕП 2020, пренос
19:30
Дневник
19:55
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
20:45
Фудбал - Лига шампиона, спортски програм
22:55
Фудбал - Лига шампиона, спортски програм
23:00
Јутро ће променити све, ТВ серија
12
23:30
Дневник
23:50
Културни дневник
00:10
Спортски дневник
00:20
Фудбал - Лига шампиона, преглед
00:50
Тунел, серија
12
01:45
Вести
02:40
Грађанин
03:00
Вести
03:05
Око
03:30
Јутро ће променити све, ТВ серија
12
03:55
Сва та равница, ТВ серија
12
04:55
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
05:48
Верски календар