РТС HD: Програмска шема - недеља, 20. јан 2019

16:10
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:10
Ноћни менаџер, серија
12
03:50
Ноћни менаџер, серија
12
04:50
Бела лађа, ТВ серија
12