РТС HD: Програмска шема - недеља, 13. јан 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
13:10
14:00
РТС ординација
15:00
Вести
16:00
Вести
16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
02:35
САТ
03:00
Вести
03:20
Најлепше народне песме
04:50
Бела лађа, ТВ серија
12
05:50
Верски календар