РТС HD: Програмска шема - субота, 12. јан 2019

14:50
Бањица, ТВ серија
12
16:00
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
03:45
Бањица, ТВ серија
12
05:00
Бела лађа, ТВ серија
12