РТС HD: Програмска шема - четвртак, 20. јун 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Време, стање на путевима
12:25
Културни дневник
12:40
Шта ја имам од тога
13:05
Квадратура круга
15:25
Ово је Србија
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Беогрдска хроника
18:20
Око
18:55
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
19:55
Срећни људи, ТВ серија
12
20:45
Фудбал: ЕП, спортски програм
00:55
Вести
01:00
Културни дневник
01:20
Спотрски дневник
01:30
Даунтонска опатија, серија
12
02:20
Кафка, Српски писац
03:00
Вести
03:05
Квадратура круга
03:30
Еко фајл
04:00
Око
04:30
Еко перспектива
04:55
Комшије, ТВ серија
12
05:50
Верски календар