РТС HD: Програмска шема - среда, 31. јул 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:50
Војна академија, ТВ серија
12
15:25
Ово је Србија
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Београдска хроника
17:35
Слагалица, квиз
19:55
Дневник
20:30
Фудбал: Кв. за ЛЕ, Чукарички - Молде, спотрски програм
00:05
Дневник
00:45
Спортски дневник
00:55
Даунтонска опатија, серија
12
02:00
Вести
02:05
Поред мене, филм
12
03:55
Животна средина и здравље
04:25
Културна баштина Србије
04:50
Заборављени, ТВ серија
12
05:50
Верски календар